lördag natt..

ojoj klockan är redan 3.41 och jag ä inte ens trött, kan bero på att jag nyss vart ute med hunden och tvättat bort sminket. så skulle nog lätt klara någon timme till, men fr se hur det blir med de..
man kan fråga sig vad man gör upp den här tiden på en lördag natt om man inte festar.. och svaret är egentligen ingenting .. snackar med sadick som är den ändå vettiga som är inne denna tid, och såå dom som kommer hem efter fest som inte är allt för mycket att pratamed haha :)
själv vart jag faktikst jäkligt party sugen tidigare ikväll.. men eftersom malin käkar medicinen fick man inte det heller .. känns surt med stor lägenhet och allt och massa go dricka i huset :) men men får vänta till påsklovet då blir det ju party i svarta huset... lär att vara packad om man ska palla med den,, ojoj men vem vet det kan ju bli kul or not;) sur malin var upp en sväng. men är i säng igen lika bra dee man behöver bara andas så ryter hon tillbaks haha nåjaa hoppas det är bättre imorgon annars kommer hon döö in en infarkt av ilska!!!

Godnatt!
ciiiao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0