checkar..

200:- till gratis på hm nu är jag uppe i 300 gratis så ska nu begemig in till stan och se om jag fyndar nått där :)
är lite sugen på en snygg klänning därifrån tills helgen ska kika på den!


ciiao!

Torsdag

God morgon! jag har lite ångest över att jag sover så mycket, iaf länge på dagarna ställde klockan på 9.00 i morse men tror ni jag tog mig upp? nej! Malin ringde och väckte mig istället efter 10, jag hade velat mig in til stan idag med blir att vara hemma och tvätta istället om jag ska ha nå kläder i helgen! blir nog stan sen ni har vell inte missat att stan har öppet till 21.00 ikväll :)

igår han jag med en heldel ska jag säga, var på banken på morgonen och växlade min burk och fick in över 1000 kr på kontot! sen satte jag i hår på malin och klippte henne där fick jag lite lätt förtjänta pengar. 
sen bar det av till läkaren där gick allting bra :) har ett väldigt snygg blåmärke över armen nu hoppas det försvinner och slutar göra ont snart! han en sväng till sara och hämta helgens öl, helgen börjar på fredag hos emmelie. 
middag med johan han jag också med, sen vart det kaffe rep hos emmelie med malin och sandra!
nu ska jag kila ner och tvätta lite! ha en bra dag! 

ciiao!


*Marie

det är min namnsdag idag Marie, finns det nått finare namn än det idag :) tror faktikst inte det!

image161

ciiao!

shoe´s


image160

VILL HA!!!!


nelly.com


image158   image159
helt underbar sida! ska beställa en del när jag får pengar!

ciiao!

What is love?

Love is taking your time and not hurrying to find someone to love you. You must first love yourself!!

give me my life back

just ätit en underbar lunch med världens lättaste mat! vart och hämtat ut jeansen för hundrade elfte gången, hoppas jag trivs med dom den här gången då. Nenja har dom hämtat också så nu är det lungt hus här.
hittat en perfekt hudkräm för malin ska kika på den i stan på onsdag kankse tror faktikst den funkar dyr och glamorös. vill själv ha deras produkter Clinique när man har jobbat i sommar så ska jag införskaffa lite dyr krämer.
det är underbart väder med sol men det blåser riktigt kallt, förfrös nästan öronen och händer när jag gick till ica och tillbaks. nu ska jag prova jeansen och hålla tummarna att jag gillar dom !!

Flo rida - still missin Ny favorit låt.

ciiao!

Someday never comes,

kom hem för en stund sedan, vart ner till sandra en sväng efter middagen med pappi.
eller rättare sagt det vart en hel dag med pappa, var till farmor och farfar på dagen och sen och handlade på maxi och jag körde utan ett enda problem rätt nöjd eftersom det var väldigt länge sedan jag körde.
sen vart det goo mat och någon film på tv var rätt kul men somnade nästan så lät pappa gå och sova och jag traskade till sandra där elin och malin också var! hade tänkt hoppa i säng jag med nu på ett tag, får se hur mycket sömn det kommer ge!

eftersom jag inte får nått svar så ber jag om ursäkt och önskar dig allt det bästa,
du betyder oerhört mycket för mig jag ville aldrig såra dig och förlora dig min vän, jag vet att jag gjort bort mig förlåt!

ciiao!

Is This Love

precis kommit ut ur duschen, malin har sovit ännu en natt, vart ingen öl för mig igår trotts suget men två dagar irad har det var party nu och det har var super :) igår vart det dock film kväll hos sandra, solstorm och linas kvällsbok.
jag och malin vart ju helt taggade på solstorms sekkten ska nu ladda hem lite musik därifrånoch starta var egen ;)
ska snart klä på mig nått och slå en pling till pappi ska äta med han ikväll myyys !!
var ett tag sedan vi umgicks kan man säga så ska bli mycket trevligt hoppas jag.
ha en bra dag allihopa! :)


ciiao!

Påsk & partyn,

vart spontan party igår hos julia från klassen på bergnäset ! helt okej var rätt trevligt trivs ju med klass brudarna + att emma maria och mickis var där också! så första partyt med min nya frisyr eftersom camilla fick tillåtelse att "toppa" mitt hår, och klippte av ca 10 cm .. men jagär rätt nöjd med det ändå jag är fin hihi...
fick betalad taxi in till stan och stannade över där, har vart helt slut imorse och vilken huvudvärk huvva..
men nu mår jag bättre efter lite käk och kaffe, sminkat mig och fixat ska iväg på ännu ett party 18 års fest för elin pelin, kanske blir trevligt den som lever får se! ska söka reda på min svarta kjol nu :)
pratade med pappi nyss också vi ska ut och käka på söndag bara vi två, tack pappa att du tänker på mig "sometimes"! myyyys.

image157

trevlig kväll & Glad Påsk!
ciiiao!

To make them understand,

var in till stan idag träffade Malin tog en kaffe med henne, och kikade sen efter nått att få med sig hem men kom tommhänt, hittade min underbara kuvärtväska i svart, den ska jagha imorgon!
var förbi till skolan och hälsade på klassen dom flesta av dom iaf :) så underbara sakat allihop så himla mycket, och vart uppståndelse när jag kom kunde inte tänka mig att jag var så saknad, och det gjorde mig jätte glad verkligen känndes jätte bra! känns tungt att hoppa av när ni är så oerhört underbara!

kom hem från sandra för ett tag sen var alla fyra men det är ine som förr,
men skönt att vara allihop ibland iaf.. tänkte sova men är ingen ide ännu kan ändå inte somna,
har inte fått sova ordentligt på flera nätter nu, känns dåligt och tomt innuti mig! vill bara att smärtan ska gå över och försvinna snart att allt ska bli bra det livet man strävar efter för jag orkar inte må så här innomig mycket längre!

jag har en tendens att få "utlänningars" uppmärksamhet, vad är det dom ser hos mig som dom fastnar för.
skulle vilja veta, vet inte hur många blickar man får bara av att gå genom stan, kan det vara min bröst, min blick eller leende, okej jag klagar inte jag flirtar säkert helt oskyldigt med dom men det är skrämmande för det är varennda en! syns det verkligen så tydligt att jag faller för utlänningar?

ciiao!


8.08

God morgon! orkade inte åka iväg på svenskan så duschade istället sitter här med en kopp kaffe,
hade tänkt ta bussen 9.00 men nu har jag nog bestämmt mig för att jag skriver ur mig från skolan och söker till fölkhögskola redan idag. så åker in efter lunch och hämtar papper, lika bra att få det gjort, eftersom att jag aldrig kommer hinna ikapp nu och det är lika kört för mig på handels! det började bra och slutade i kaos.
men jag sa det att om jag inte skärper mig efter sportlovet så är det ingen ide, och eftersom det är som det är nu med närvaro så finns det nog ingen anledning att ta upp en plats där. gymnasie och handels pogrammet är inget för mig bara att acceptera jag försökte iaf!

ska nog ta tag i och städa garderoberna nu det behövvs!

ciiao!

Track 15

var in idag på hm och hade tänkt använda min chekar på 100 kronor där, men hittade inget i smaken tyvärr får kila in på hm i stan imorgon och kika.

image155
                        image154                      image156 


örhängen från hm, likar mina fram spannien som jag endast använt en gång innan jag tappade ett av dom, sad!
klocka från nelly.com som jag gärna vill ha,
och kuvärtväska från hm som jag ska införskaffa i svart tror jag endast 98:-     =)

ciiao!


Now you know

måste börja med att säga att jag håller helt med camilla om att ivik skulle passa mig bra, få lära sig grunderna i svenska, och sen finns det mycket vackert ögongodis ;)
åt just en underbar sallad med kyckling till min favvorit + att jag är bäst på att tillaga den också !!
verkade där ett tag som att min mage hade repat sig har inte haft ont på flera dagar, men nu kom det tillbaks
hoppas att det inte håller i sig den kan i och för sej bero på mina tabletter jag käkar nu för att framkalla mens, så jag slipper den helt sen i förhoppningsvis 3 år framöver :) hoppas kan man alltid!

ciiao!


God morgon!

image153


sitter här med en kopp kaffe och ska snart klä på mig och dra en borste genom håret, ska iväg och handla med min mor. ska ta en sväng förbi baken också och banka in min burk, känner mig lite desperat efter pengar just nu..
Ha en trevlig dag!


ciiao! 

one love, one life

när klockan ringde imorse 9.00 så var jag helt död, så fortsatte sova fram till 10.00 jag som hade tänkt börja jobba 10.00 men men . kom vid 11 och det var faktiskt rätt mycket på lunchen :) alltid roligare med lite folk!
fick höra att jag var brun och såg fräsch ut av kunderna blir man alltid glad av !
fick två nya tröjor idag också svarta med röd text längtar nu till nästa gång jag ska jobba och få göra premiär i den:)

efter stägning hem och mummsa i sig salladen man tog med sig för att slippa laga middag, ibland är det rätt skönt måste jag säga. Malin och camilla kom förbi en sväng ikväll och hade med sig chilla!
nu försöker jag se klart mina andra aveny avsnitt somjag inte hunnit kika på ännu.. det är nog det enda som jag har ett beroende till att kolla på man längtar till vaje söndag!
imrogon blir det nog skola för min del känns oerhört jobbigt men 3 dagar ska jag föröska klara av..

image151

ciiao!


 


angel, can you fly?

kom hem för ett litet tag sedan, vart hos kusinerna i sävast. grattat 18 åringen och klippt emma.
tränat lite ord med lillkusinen nicklas :) var vell mest jag som fick mig en övning men det kan också behövas ;)
nu har jag popat lite popcorn och ska snart sätta mig i soffan igen framför tv med wallander, tror inte jag sett den här ens? är det möjligt att jaghar missat en wallander film?
imorgon blir det jobboch ska tydligen ha stägning med Laila som jag kallar henne på jobbet och när jag är arg hihi. fortsatt trevlig kväll!

ciiiao!

go beautiful

272043-116
just ätit en sen lunch så nu blir det nog ingen middag för mig, men senare ikväll blir det tårta och kanske till och med en smörgåstårte bit om jag har tur ! ska på 18 år kalas hos kusin Andreas.
fått i uppgift att ta med min mina saxar och saker för att också klippa min kusin Emma, hoppas jag får göra en annorlunda frisyr nu skulle gärna klippa av det en liten bit och göra nått åt luggen, men hon är enformig men jag får tjata till mig lite respons. ska snart börja bege mig hemmåt kanske, är fortfarande hemma hos Malin, men har iaf duschat av mig i morse känner mig mycket fräschare nu huvva vad håret blir äkligt och ofräscht utav pulver,
är en utav anledningar till att jag inte använder det allt för ofta.
men om man vill ha volym så är det perfekt att införskaffa sig dett pulver verkligen då är det värt pengarna.
jag fick mitt när jag fyllde år, annars hade jag nog aldirg köpt mig ett jag är mer den platta typen än fluffet på skallen. lite volym vill man ha men det fixar jag istället med en kam och lite tupering :)

sitter och kikar på någon gammal film på 4an nu, verkar inte vara nått vidare att se
men kanske blir bättre ? finns inte mycket annat att göra en söndag,

ciiao!image130

PS jag har en bula på armbågen, efter ett av mina fall i fredags
och det är verkligen inte skönt, känner den varje gång jag böjer på armen.

Track 14

saknad är inte densamma som kärlek. även om man går vidare i livet träffar nya människor uppnår nya önskningar så kommer saknaden alltid att finnas kvar någonstanns där inuti det är inte lätt att allt ska vara borta man kan inte förneka och glömma sitt förflutna! jag ska snart hoppa i säng är trött och orkar inte med den här dagen nå mer, hoppas på en god nattssömn och en bättre dag imorgon!!

känslorna finns alltid kvar, dom försvinner inte från dag till dag,
jag har lagt mitt förflutna i bakhuvet och går vidare, men det har inte du!


ciiao!


 


melodifestivalen 2008

Charlotte Perrelli
image150

sett melodifestivalen,
mig var det nog sak samma vem som vann.. vilken var eran favorit?
ciiao!


 


miss you sometimes,

vart några timmars sömn i natt iaf, och på dom timmarna drömde jag en dröm som jag inte hade velat.
visst den var fin och verklig men jag hade inte behövvs få tillbaks saknaden och smärtan, du finns i mina tankar mer än någonsiin idag, du och jag är över för länge sedan men minnen och bilder kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. önskar att saker och ting hade varit annorlunda, sagt och gjort saker på ett annat sätt!
livet går vidare men i miss you sometimes,


i will never forget you, and it sad
ciiao!



teenage life,

sitter här och försöker hålla uppe ögonen, dom verkar bara vilja sluta sig, men jag ska försöka vara vaken iaf ett tag till. vart ingen skola för mig idag heller, men vaknade vid 9 och befann mig i stan halv 11, jag och camilla höll malin sällskap på hennes hål var och lunchade och sen vandrade malin tillbaks till skolan och jag och camilla kikade lite på stan sen hem till henne på hertsön :) fick äntligen träffa lill skiten till valp nog är den söt alltid!
nu ångrar man sig kanske lite grann att den inte vart min egen, men kommer fler tillfällen :)
vart och hämtat ut hår på posten idag, och gjort en hårförlägning på sandra, hoppas den sitter bättre denna gång än med limmet, jag gillar mina micro nu mera dom förstör inte håret lika mycket heller så det är super :)
är väldigt sugen på att beställa mig äkta hår och sätta i men jag tror jag kan hålla mig ifrån det ett tag till nu siktar jag in mig på en rejäl klippning hos frissan, nått förslag på salong?

jag undrar hur livet kommer sluta innan vi dör!

ciiao!

teenage life,

sitter här och försöker hålla uppe ögonen, dom verkar bara vilja sluta sig, men jag ska försöka vara vaken iaf ett tag till. vart ingen skola för mig idag heller, men vaknade vid 9 och befann mig i stan halv 11, jag och camilla höll malin sällskap på hennes hål var och lunchade och sen vandrade malin tillbaks till skolan och jag och camilla kikade lite på stan sen hem till henne på hertsön :) fick äntligen träffa lill skiten till valp nog är den söt alltid!
nu ångrar man sig kanske lite grann att den inte vart min egen, men kommer fler tillfällen :)
vart och hämtat ut hår på posten idag, och gjort en hårförlägning på sandra, hoppas den sitter bättre denna gång än med limmet, jag gillar mina micro nu mera dom förstör inte håret lika mycket heller så det är super :)
är väldigt sugen på att beställa mig äkta hår och sätta i men jag tror jag kan hålla mig ifrån det ett tag till nu siktar jag in mig på en rejäl klippning hos frissan, nått förslag på salong?

jag undrar hur livet kommer sluta innan vi dör!

ciiao!

slaskigt värre :)

kom precis in genom dörren med mina våta fossingar, plaskade hem med plastpåsar om fötterna i mina dyngsura skor, ingen värme men blåt blev man då inte. vart till storheden en sväng med sandra fick mig äntligen min efterlänktade pymme suuper sööt hello kitty inte direkt min stil men den blåa färgen är ju min nya favvorit och är ju en av dom stora färgerna nu i vår/sommar. sen hem till sandra färgat hennes hår och försökt få bort det bruna slingorna i det vart mycket bättre men lite syns kvar ännu ..
sen kom malin camilla och emmelie hela gänget sammlat det är inte ofta numera men alltid lika trevligt.
blir tydligen en hel massa party nu ojojj pengarna räckar knappt till men kul ska det bli :)
jag är rätt sugen på ett riktgit party nu var hur länge sen som helst, och lusten har inte alls funnits där.
men nu är jag tillbaka på spåret igen? vi får se :)
nu ska jag myysa i min nya pymme favvo tofflorna en kopp te och kika på dom två andra avenyn avsnitten somjag inte hunnit se ännu sen blir det nog sängen fär mig. fortsatt trevlig kväll och god natt!


ciiao!

c:C:c:

sitter och tar igen mig efter en fullspäkkad morgon. dagen började 7.00 med att väckar klockan ringde, men snosade fram till närmare halv 8. sen vart det lite stressigt för mig, han varken duscha av mig eller äta någon frukost inte ens kaffe fick jag i mig. sen bar det iväg till läkaren, gynundersökning vad finns det att oroa sig för tänker man nu efteråt. tycker det var rätt så mysigt och fick kika ultra ljud tänkte mig in i frammtiden när man kikar på en liten bejbis där inne i livmodern hur sött är inte det.
fick mina recept på både staven och 10 piller somjag ska käka för att tömma allt som har med mens att göra.
och bokade om en ny tid så ska dit igen 26/3.
vandrade därefter vidare till skolan, pratade ett tag med syon och fick lite info om folk högskola och en katalog med mig hem, har kikat en hel del redan i den men ska kika lite mera, men jaghar nog iaf bestämmt mig för vad jag ska söka. blir iaf ett år i sunderbyn på allmän studie. sen journalist tror jag skulle vara super kul att skriva på heltid i tex cosmopolitan eller liknande får se hur det kommer sluta!

struntade i resten av skoldagen hade ingen ork för pluggande och läxor idag så jag begav mig hemmåt.
och på bussen så går min ipod sönder :o fattar inte vad de är för fel, allt funkar utom att låtarna startar och den byter låtar av sig själv stup i ett. måste ringa pappi och höra vad vi ska ta oss till. men känner ingen lust att ringa han nu han har mest troligen fått hem ett till sånt där härligt brev från skolan om mera ig varningar, orkar ingen mer utskällning om det just nu. så låter det vänta några dagar.
nu ska jag fortsätta med mitt studerande i katalogen och ringa och boka tid för klippning :)
tjingeling!

den här vårjackan skulle jag inte säga nej till, och pallestina sjal är ju inte riktigt min grej, men den här i rosa var faktikst riktigt söt nått som man kanske klickar hem från nelly.com  :)
image148image149

ciiao!

living in me dream,

just packat väskan med kläder till imorgon blir premiär för min blåtröja :) hoppas det funkar,
ska vara hos läkaren 8.20 imorgon bitti. så ska snart iväg och sova över hos Emmsi. myys
sen blir det till skolan och snacka med syon får se hur det går, och om det blir nå mer skola för mig imorgon eller om jag ska fara iväg kanske till storheden coh hälsa på Emmelie och kolla så hon jobbar hårt där på maxi ;)
kikat igen min dator idag jag har verkligen hur mycket musik som helst som jag inte ens kommer ihåg att jag har eftersom allt ligger utspritt överallt. får ta mig tid någon gång att gå igenom dom en miljon olika mapparna som innehåller ännu mer mappar med musik!!
men nått jag inte gillar är att kasta iväg saker vargen i verkligheten eller ifrån dator ....
snackat med Emmelie i telefonnyss också ett bra tag, bli oftast så när vi snackar om nått och det slutar oftast med att vi båda två har fått ur oss all skit som livet har att ge och vi är båda irriterade och upprörda, men det är ändå skönt att ha fått ut allt som man tänker och känner, och det finns ingen som jag hellre gör det till än just Emmelie.
nää nu är det dags att vi blir våra gammla jag igen och lever det liv som vi är bäst på och som vi förstår oss på.
saknar dom gammla goda tiderna tjejen du och jag med idioterna ;)
ska kila mot bussen ha en trevlig kväll ..

ciiao!

övertygande

kom precis ut ifrån duschen, tog en ledig dag idag eftersom det är frilufsdag och jag har inte anmält mig på någon aktivitet, somnade först vid 3 halv 4 i natt, har fått otroligt svårt att sova nu mera inte alls kul jag vaknar minst tre gånger per natt och det är antingen för varmt eller kallt och trångt och bökigt, behöver miljöombyte tror jag. skulle vilja möblera om i mitt rum nu men tyvärr så är det ingen ide innan ny dator kommer eftersom det är en massa sladdar som måste dras om då! får se om jag lyckas övertala mamma att hjälpa mig annars får det vara.
känner stort behov av att måla om också var ett tag sedan jag gjorde det nu, jag är expert på att måla om har bott här nu i 2 år och hunnit ha 4 olika färger :) men visst är jag rätt så nöjd som jag har det nu så låter det nog vara ett tag till. läste tidigare camillas bilddagbok och fastnade för hennes utmaning, att söka på google efter sitt födelsedatum och ladda upp den andra bilden som visas.. resultatet av min sökning gav en sööt hare?

image147

lagomt till påsk men vad har det med september att göra..
nu ska jag städa till litegrann i rummet ta en rök och klä på mig, ha en bra dag!


ciiao!

feelings

jobbat idag gick bra vart helt lungt hela dagen.. var lite kaous strämavbrott och inget funkade inte kassan inte telefonen. och cheferna var i stokholm, hihi men det löste sig fick ringa min favvo ingemar..
träffade ju sofia idag min nya kollega faktikst helt okej :) trevlig tjej! kommer nog ha roliga måndagar tillsammans framöver hoppas jag..
sen var det raka vägen hem och in i duschen känns mig äcklig i håret hela dagen.. ville sova efter det men håller mig vaken ännu, ledig imorgon så ska sova ut sköönt. sen blir det sova hos emmsi myys.
sitter och kollar gammla bilder på mammis dator vilka tider man haft ändå, så mycket minnen som kommer upp igen, saknar dom tiderna! och vissa människor som jag inte längre umgås med som då :)

  
image139image141image142image144
image145image143
 image146


ciiao!!


Track 13

hallåj !

kom hem från malin för en stund sedan, vart där och käkat och så, vart så otroligt dåligtväder så har mest legat framför tvn idag. imorgon blir det att jobba träffa min nya arbetskamrat ska försöka att inte tycka negatift om henne innanjag lärt känna personen. synd bara att alla som jag jobbat med har vart likadana inte på det bättre sättet.
tisdag blir det en dag hemma frlufsdag och det tänker inte marie orka sig på!
sen ska jag övernatta hos emmsi också på tisdag, tidigt morgon besök hos läkaren på onsdag.
det är alltid så mys att sova där :) älskar det morgonrna speciellt!!
funderar på att ta en snabb dusch smörja in mig och lägga mig och titta klart på wallander innan jag sussar.
ska ladda in min nya halvfärdiga mapp i ipoden också.


ciiao

lista !!

(x) Jag har gjort graviditetstest.
( ) Jag tänker innan jag gör saker.
(x) Jag är envis.
( ) Jag är petig med musik.
( ) Jag går efter utseendet på tjejer
( ) Jag skriver poesi.
( ) Jag har blivit mobbad.
(x) Jag har mobbat.
(x) Jag är emot mobbning.
( ) Jag har en snuttefilt.
( ) Jag sover med lampan på.
(x) Jag snarkar.
(x) Jag pratar i sömnen.
( ) Jag är bra på matte.
( ) Jag har suttit i fyllecell.
( ) Jag har fler är 3 prickar i polisprotokollet.
(x) Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat.
(x) Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad.
( ) Jag har försökt ta självmord.
( ) Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.
(x) Jag är bortskämd.
( ) Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv.
(x) Jag har piercingar på andra ställen än öronen.
(x) Jag har tatuering/ar
( ) Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.
(x) Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv.
(x) Jag kan inte gå på toa när folk kan höra mig.
( ) Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.
( ) Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.
( ) Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.
(x) Jag har krockat
(x) Jag skriver fort på tangenterna.
( ) Jag har träffat min själsfrände.
( ) Jag har en hobby.
(x) Jag har sövts ner.
(x) Jag är beroende av något.
(x) Jag älskar mina föräldrar.
(x) Jag favoriserar personer.
(x) Jag läser.
(x) Jag har humor.
(x) Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.
( ) Jag har skållat mig.
(x) Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende.
(x) Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt. -
(x) Jag vill plastikoperera mig.
(x) Jag är teknisk.
(x) Jag talar dialekt.
( ) Jag hatar pizza.
( ) Jag hatar tacos.
( ) Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.
(x) Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.
( ) Jag har sett mina föräldrar ha sex.
( ) Jag tror på en helt egen religion.
(x) Jag har ofta huvudvärk.
( ) Jag är lättpåverkad.
( ) Min dotter ska heta Jaméliah.
( ) Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis.
(/) Jag trivs hemma
(x) Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat.
(x) Jag har fler än 3 riktigt bra vänner.
( ) Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna.
( ) Jag är trotsig mot mina föräldrar.
( ) Jag får spela hur hög musik jag vill i mitt rum.
( ) Jag kan inte vara tillsammans med en tjej om jag tycker att hon är ful.
( ) Jag har haft fler än 10 katter i mitt liv.
( ) Jag har fler än 10 djur.
( ) Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.
(x) Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.
( ) Jag har varit förlovad.
(x) Jag tänker förlova mig.
( ) Jag tänker gifta mig.
( ) Jag säger "jag älskar dig" även om jag kanske inte menar det fullt ut.
(x) Jag har kört bil.
( ) Jag har kört fyrhjuling.
( ) Jag har kört traktor.
( ) Jag har kört motorcykel.
(x) Jag har kört snöskoter.
(x) Jag har kört moped.
(x) Jag vet hur man startar en bil.
( ) Jag kan skida.
( ) Jag kan skrinna
( ) Jag är bra på kubb
(x) Jag målar naglarna
(x) Jag har snusat
(x) Jag har rökt
( ) Jag tränar.
( ) Jag biter på naglarna.
(x) Jag rakar mig under armarna.
(x) Jag rakar benen.
(x) Jag rakar armarna
(x) Jag är kortare än 160 cm
(x) Ibland tycker jag att jag är ful
(x) Jag blir lätt brun
(x) Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg
(x) Jag har en tatuering
(x) Jag är osäker över mitt utseende
( ) Jag har haft/har tandställning
( ) Jag har glasögon/linser
(x) Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
(x) En helt okänd person har sagt att jag är snygg
(x) Jag har mer än två piercingar
( ) Jag har fräknar
(x) Jag har svurit åt mina föräldrar
( ) Jag har rymt hemifrån
(x) Jag har blivit utslängd hemifrån
( ) Mina biologiska föräldrar bor ihop
( ) Jag har ett syskon som är under ett år gammalt
(x) Jag vill ha barn någon dag
( ) Jag har barn
( ) Jag har mist ett barn
(x) Jag studerar
(x) Jag jobbar
( ) Jag har somnat i skolan
( ) Jag gör nästan alltid mina läxor
(x) Jag har missat mer än en vecka av skolan
(x) Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol
(x) Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
( ) Jag har fått sparken
( ) Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion
(x) Jag börjar ännu gråta av Disney filmer
( ) Jag har kissat på mig av skratt
(x) Jag har fört konstiga grisljud då jag skrattat
(x) Jag har gråtit av skratt
(x) Jag har limmat fast min hand i något
(x) Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan
( ) Mina byxor har gått sönder på offentlig plats
( ) Jag föddes med en sjukdom
( ) Jag har fått stygn på ett öppet sår
( ) Jag har brutit ett ben
( ) Mina tonciller har tagits bort
(x) Jag har suttit hos läkaren med en vän
( ) Mina visdomständer har tagits bort
( ) Jag har genomgått en allvarlig operation
(x) Jag har haft vattkoppor
( ) Jag har haft/har astma
( ) Jag har kört mer än 300 km på en dag
(x) Jag har flugit
( ) Jag har varit i Ryssland
( ) Jag har varit i Kina
(x) Jag har varit i Sverige
( ) Jag har varit vid haldefjäll
( ) Jag har varit i Japan
(x) Jag har varit i USA
( ) Jag har varit i Afrika
(x) Jag har tappat bort mig i min hemstad
(x) Jag har sett en fallande stjärna
(x) Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna
(x) Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
(x) Jag har tryckt på alla knappar i en hiss
( ) Jag har sparkat en kille mellan benen
( ) Jag har varit i ett Casino
( ) Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan
( ) Jag har gått "skinny dipping"
(x) Jag har lekt sanning eller konsekvens
( ) Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme
(x) Jag har medverkat i ett skådespel
(x) Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet
(x) Jag har fångat en snöflinga på min tunga
(x) Jag har sett norrskenet
(x) Jag har suttit på ett tak på natten
( ) Jag har aprillat någon
(x) Jag har åkt taxi
( ) Jag har ätit sushi
( ) Jag har åkt snowboard
( ) Jag är förlovad
( ) Jag är gift
(x) Jag har varit på en blind date
(x) Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
(x) Jag saknar någon just nu
( ) Jag är rädd för att bli övergiven
( ) Jag har skiljt mig
(x) Jag har varit kär i någon som inte varit kär i mig
( ) Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit
( ) Jag har sparat något från ett gammalt förhållande
( ) Jag har varit förtjust i en person av samma kön
( ) Jag har varit förtjust i en lärare
(x) Jag har blivit kysst i regnet
(x) Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
(x) Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra
( ) Jag har smygit ut utan lov
(x) Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar
(x) Jag har en hemlighet som ingen vet
(x) Jag har fuskat i ett spel
(x) Jag har struntat i ett prov
(x) Jag har druckit alkohol
( ) Jag dricker mig berusad mer än en gång per månad
( ) Jag kan inte svälja piller
( ) Jag har blivit diagnoserad med depression
( ) Jag tar mediciner mot depression
( ) Jag har anorexi och/eller bulimi
(x) Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det
(x) Jag har vaknat gråtande
(x) Jag har somnat gråtande
( ) Jag är rädd för att dö
(x) Jag hatar begravningar
( ) Jag har sett någon dö
( ) Någon nära till mig har försökt begå självmord
( ) Någon nära mig har begått självmord
( ) Jag äger mer än 5 rap cdn
(x) Jag äger en iPod eller en mp3-spelare
( ) Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
( ) Jag äger många dyra designerväskor
(x) Jag äger något från H&M
( ) Jag samlar på serietidningar
(x) Jag äger något från benetton
( ) Jag äger något jag köpt på e-bay
(x) Jag äger något från Diesel
( ) Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
( ) Jag har stulit en bricka från en snabbmatsresturang
(x) Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
( ) Jag ser på nyheterna
( ) Jag dödar inte insekter
(x) Jag svär ofta
(x) Jag sjunger i duschen
( ) Jag är en morgonperson
( ) Jag betalade för min rington
( ) Jag är petig med grammatik
( ) Jag är en sportfanatiker
( ) Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar
(x) Jag är bra på att baka - ja men jag bakar aldrig
( ) Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå
(x) Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan
(x) Jag vet hur man skjuter
(x) Jag är kär i kärleken
( ) Jag skrattar åt mina egna skämt
( ) Jag äter snabbmat varje vecka
(x) Jag tror på spöken
( ) Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått en 10 i en kurs
(x) Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
(x) Jag älskar mörk choklad
( ) Jag spelar data-spel och/eller playstation-spel
(x) Jag är bra på att minnas ansikten
(x) Jag är bra på att minnas namn
( ) Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av livet
(x) Har varit rädd för en kompis
(x) Har blivit slagen av en kompis
(x) Har slagit en kompis
(x) Har varit med i bråk
(x) Varit på möte med polis/soc
( ) Polisanmält någon
( ) Haft hembesök av Polis/soc
(x) Har snattat från affär någon gång
(x) Dricker alkohol
(x) Spytt under fyllan
( ) Dricker hb
( ) Knarkar
(x) Röker
( ) Snusar
(x) Känner någon som rökt på
(x) Har bott där du aldrig velat bo
(x) Bor hos biologiska föräldrar
( ) Bor själv
( ) Dricker varje vecka/helg
(x) Är över fjorton år
( ) Är under 17 år
(x) Jag har varit i ett höghus
(x) sett samma film två gånger efter varandra
(x) ätit pizza till frukost
(x) Druckit mig mätt på vatten för jag orkade inte laga någon mat
( ) Har varit på sjukhuset/akuten den senaste månaden
( ) Träffat en doktor den senaste månaden
(x) Ätit medicin den senaste månaden
(x) Varit i en ambulans
( ) Ringt 112
( ) Busringt till 112
(x) Förlorat någon nära
( ) Bråkat med en vän för mer än 2 år sedan & är fortfarande ovänner
(x) Suttit med datorn i minst 10 timmar i sträck
(x) Jag äter fisk
(x) Jag äter kött
(x) Jag äter grädde
(x) Jag äter choklad
(x) Jag har rökt den senaste timmen
(x) Har en mamma/pappa som röker
(x) Går på gymnasiet
( ) I grundskolan så fick jag inga IG
( ) I grundskolan fick jag ett eller fler MVG
(x) Varit vaken i ett helt dygn
(x) Varit tvungen att springa av akutfall
( ) Blivit tagen av polis
( ) Har någon i den närmsta familjen som är avliden
( ) Haft sönder ett fönster av misstag
(x) Gjort bort mig på fyllan
( ) Haft sönder ett staket/stängsel på fyllan


ciiao !!

Bette davis eyes

vart ingen skola för mig idag, sov hos tobbe så tod en rejäl sovmorgonen .. käkade lunch och sen bar det iväg till dollar store och barnens hus, måste säga att det finns nog ingen som du tobbe, ingen som kan komma på så sjuka saker och verkligen leva dig in i nått som du gör. är glad att jag fått uppleva en sån människa  :). kördes in till piteå men hade tydligen missat bussen så var ungefär 40 min tills nästa gick. så vandrade in till stan en sväng, fyndade ett par skit fina shorts för endast 50kr :O
men sen lade jag till en hårinpackning för närmare 80kr, så slösade ändå mer än jag ville, kom hem och sandra kom förbi, började med maat kyckling med ost/sallad finns det nått bättre? träffade mammi en sväng men nu är hon borta igen, vi ses inte mycket nu mera antingen sover jag borta eller så hon, och dagarna är ingen av oss hemma. nåjaa mammi håller på att bli stor nu kan släppa taget ;)
imorgon blir det nog skola iaf, ska och snacka med syon nu, ligger som sagt inte bra till i vissa ämenen
och känner mig inte taggad att plugga stenhårt på det nu! ska höra med honom om folkhögskola till hösten. skulle trivas mycket bättre där tror jag faktikst och känner man redan nu att det inte funkar i 3 år på gymnasie är det ingen ide, bättre att ta tag i det nu än att slösa bort två år på ingeting. nu ska jag kila och göra klart mig semesterlista på jobbet i sommar =) funderar hur mycket ledigt jag ska ta egentligen men blir endel tror jag ;)


ciiiao!


the last

sista dagen man var ledig idag, sov hos malin inatt orkade inte gå hem så jag såg på mulan tills jag somna :)
vart på stan med emmelie malin camilla och sandra, konferans som malin kallar de,
träffade farmor och fick mig månadspengen i förtid :D så köpte en jacka och ett linne, funderar på att lämna tillbaks båda imorgon men får se inte bestämmt mig riktgit för vad jag tycker om jackan.. i och för sej var den billig så kanske blir hängandes i garderoben till nått tillfälle ..
skola imorgon känns tungt, är redan less på det, har minplan inför veckan skola imorgon torsdag sovmorgon till 12 och fredag ledig ;) hehe fan vad lat jag är!! men kankse pallar dom här 3 dagarna får se ska försöka :)
sett andra avenyn precis inte hunnit se dom inte likt mig alltså :o sorgligt är det och mycket på spel!!
kan knappt bärga mig till söndag nu alltså.
haft både malin och malin från jobbet på middag här idag trevligt :) som sagt värkar bara bli värre och värre på jobbet, och hon har sjukskrivit sig till maj då hon slutar helt :( vart ska detta sluta?
men det är sant om jag kunde hade jag också slutat och skökt nått annat men vem vill ha en 17 åring och som dessutom betalar lika bra som dom! vad gör man inte för pengarna.


ciiiao!

sööndag and home soon

söndag idag, man borde egentligen få vara ledig från arbetet på söndagar , men blogg för sadicks skull ;)
nyss käkat och sitter här med en kopp kaffe finns det nått bättre, ja en cigarett men som sagt har man bestämmt sig för att sluta så ska man nu längtar man bara home till mina plåster :)
ska lyckas denna gång men man kan inte låta bli att tänka på alla tillfällen när man så gärna vill ha en cigg men inte får en.. men måste försöka att inte tänk så nuu!!
dammsugit och städat och stackars firrarna som inte kan ha fått nytt vatten på flera veckor blää vad äkligt det luka i deras hem :( men nu mår dom nog prima igen ..
väntar på per som ska komma och köra hem oss sköönt slipper ta bussen iaf känner mig inte allt för fresch för det idag vill hem och duscha med mitt schampoo och mina grejer. sen ska jag ha myys kläderna på och favvo tofflorna :) pekka kommer och hämtar nenja ikväll.. så sen blir det att gå ner till malin tror jag etersom hon är ensammen undra om vi nångång kommer ledsna på varandras sällskap? tror fan inte att nått kan få oss till det för då borde det hänt för länge sedan eftersom hon är en surfitta och jag ett pain ;)
nåja ska hjälpa till att plocka undan lite till innan vi ska draa heeeeeemmmmmmmmmmm :D

ciiiao!!


lördag natt..

ojoj klockan är redan 3.41 och jag ä inte ens trött, kan bero på att jag nyss vart ute med hunden och tvättat bort sminket. så skulle nog lätt klara någon timme till, men fr se hur det blir med de..
man kan fråga sig vad man gör upp den här tiden på en lördag natt om man inte festar.. och svaret är egentligen ingenting .. snackar med sadick som är den ändå vettiga som är inne denna tid, och såå dom som kommer hem efter fest som inte är allt för mycket att pratamed haha :)
själv vart jag faktikst jäkligt party sugen tidigare ikväll.. men eftersom malin käkar medicinen fick man inte det heller .. känns surt med stor lägenhet och allt och massa go dricka i huset :) men men får vänta till påsklovet då blir det ju party i svarta huset... lär att vara packad om man ska palla med den,, ojoj men vem vet det kan ju bli kul or not;) sur malin var upp en sväng. men är i säng igen lika bra dee man behöver bara andas så ryter hon tillbaks haha nåjaa hoppas det är bättre imorgon annars kommer hon döö in en infarkt av ilska!!!

Godnatt!
ciiiao!


have you ever seen the rain

trodde man skulle hem också sova i sin sköna säng inatt.. men likförbannat sitter man kvar här på lulsundet!
'blir att sova här en natt till sen ska jag homeee :D saknar sängen det är konstigt att man kan sakna nått så mycket efter bara en natt på en stenhård soffa hihi men blit iaf sängen inatt hoppas den funkar bättre.
dagen har vart lugn camilla och basse har vart en sväng nu sååg melodifestivaln och såå finns inte en ända bra låååt som är med iår fattar inte vad som hånder med sverige .. men frida är ju helt klart min idol bland finalisterna!
malin ligger på soffan hon är arg som ett bi och jag vet över vad ;) inget jag ska nämna här för då blir hon vell ännu mer upprörd hihi :) ska vell göra henne sällskap snart men antar att hon helst ser att jag sitter här.. eftersom jag är ett pain? :o vad hon nu kan mena meddee..,


ciiiao!!


turn around

sitter här med en nykokt koppkaffe, nyss vart ute med hundarna i skogen en sväng med malin.
fick dom springa av sig lite tappa lite energi. trångt i soffan har det varit inatt, nog för att det är en väldigt bred soffa men nenja tar ju up mer än helften. fanns inget annat alternativ till slut än att ta upp henne där.
ont i ryggen har jag också den känns så skönt att ligga i men sova rekomenderas inte.. kan varken ligga på mage rygg eller sidan utan att det är obekvämt. nej tack sänegn inatt för min del :)
nu ska jag vara lite social med malin och sandra, och dricka en till kopp kaffe så jag vaknar till...
ha en bra lördag allihopa!!!



ciiiao
!


RSS 2.0