hålla trögisar :)

ser att det fortfarande är många som besöker denna blogg,vill bara säga att jag kommer INTE att uppdatera här mera, eftersom jag flyttat till http://jagmariel.bloggagratis.se kika in till mig där istället! ha det bra allihopa!

ciiao!

move on

som sagt har jag nu bestämmt mig för att flytta kommer sakna dig bloggen.
men livet går vidare på andra platser! ;) http://jagmariel.bloggagratis.se kika in där istället allihopa!

ciiao!

flytta?

funderar seriöst nu på att byta från blogg.se till min andra på bloggagratis.se
eftersom att blogg.se bara tjorvar en massa och det är mycket enklare på bloggagratis.se
men det känns tungt att släppa denna blogg jag älskar den verkligen!

får fundera på saken! men om jag börjar vara uppdaterad här så läs då min blogg
http://jagmariel.bloggagratis.se !

ciiao!

LOVE ! <3

image171

your love,

kommer just in i värmen vart nere hos malin hela kvällen med camilla och nicke. solen sken en stund så passade på att ta en varmare jacka när jag gick men det var ett misstag eftersom det snabbt blev lika kallt igen ute!

som tur var hade jag kvar min "slalom" jacka hos malin så drog på mig den när jag gick hem. ljus tänkt för Engla också fast i malins fönster då lider verkligen med nära och kära till Engla, hade polisen bara tagit fast han för 8 år sedan istället för att bara lägga ner utredningen så fort, hade han suttit i fängelse och Engla hade fortfarande varit vid livet!

vilka människor det finns ute i världen, och sverige som ska vara ett så "bra" land, men tjena! spelar nog ingen roll vart man bor det finns idioter överallt. Har haft så himla ont i magen hela dagen dels utav mensvärk men också någon annan anledning, ska försöka minnas att ringa min läkare imorgon på morronen! imorgon blir det ännu ett paket att posta iväg :)

snart är alla affärer avklarade och pengarna är välbehövvda måste jag medge. hoppas bara på att jag får ut lite skapligt med lön också!!


ciiao!


att sånt ska behöva hända

image170
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

ciiao!

walk out the door, and my life

hej bloggen och läsare! hade en dålig kväll/natt men vaknade upp gladare iaf!
Malin kom hit och fixade lunch till mig och henne, sen har vi bara suttit och snackat hela dagen haft lite terapi i själförtroende, jag ska börja hålla kurs med henne varje söndag det behöver hon verkligen!
Man måste bygga på sitt självförtroende och sin lycka flörstår inte hur ni alla orkar gå runt och bara vara negativa hela tiden, det är fantastiskt att ni fortfarande är i livet! nu ska det bli ändring på det ska lära Malin mina metoder till en glad vardag, gråt på nätterna och vara happy om dagarna om inte annat tror andra att man har självförtroende.
har haft en massa skit genom tiderna verkligen, och det tomma hålen är ännu inte lagade helt men man måste gå vidare och tänka possetivt, jag klagar inte på mitt liv endel saker rår man för andra inte!
vart hos sandra ikväll med Malin Elin kom förbi också en stund men jag låg mest framför tv med karin och kollade på en gammal film med Björn skifs! God natt allihopa!

ciiao!

Track 18

är less och jag vet inte varför, allt känns seeegt och tråkigt! ska hoppa i säng och hoppas att jag vaknar upp på ett snabbare humör imorgon :) sov gott allihopa!

ciiao!


den 12 april 2008

God morgon eller kanske man ska säga dag! sitter iaf med morgonrock nyduschad, har målat om naglarna och druckit kaffe så snart är jag redo för dagen. ringde precis mami och bjöd henne och hennes "karl" på middag.
får se vad det blir.. hunnit ha diskussion med Malin också över telefon som sagt vi bråkar aldrig vi bara diskutterar, och det slutade med ingen stan och hon promenerar ensam, ungee!!
jag har planer på att ringa min läkare och boka om en ny tid på grund utav hemliga skäl !! ;)
nä nu ska jag fortsätta med mitt städande ska till och med ta fram damsugaren tror jag ha en bra dag allihopa!

ciiao!

you take me away

hade tänkt hoppa i säng så fort Malin gått, men så vart inte fallet utan fastnade häär och msn, men hur ska man kunna somna när det finns dom man helldre är vaken med! sitter och lyssnar på samma låt om och om igen Hey ma. har inte laggt upp mer än en låt i listan men hur kan man bli less på den är ju som sagt döpt efter just den låten iallafall på Pa :). Nu lutar det verkligen mot sängen känner att ögonen snart faller ihop!
imorgon ska jag in till stan en sväng är det planerat iaf köpa ett linne som inte försvinner ur tankarna och hälsa på farmor och farfar med Malin, men kan lika gärna sluta med en dag hemma i sängen den som lever för se!
nu blir det en massa svammel om jag fortsätter så, och ja jag ska fixa en bild på min nyaste tatuering soon! sov gott och sweet dreams!

ciiao!


Fredag kväll!

arbete idag gick hur bra som helst, endel jobba kunder och några onödiga timmar men, hade stägning med sara det är alltid trevligt med sällskap i ens egen ålder! just sett klart film med Malin för ovanlighetens skull vart den BECK ;) haha, men faktikst en som vi inte brukar se skarpt läge, ska vell kila och vara social med henne innan hon somnar. sen blir det nog nanna kudden för mig! förresten såg så kan det lå¨ta igår när jag skulle sova, det var hur bra som helst, linda bengtzing och brolle jr på ena laget, har aldrig tyckt om någon av dom särskilt mycket, men brolle växte i mina ögon han är skön och faktikst sööt! det kunde man aldrig tro skulle komma från mig men han fick en massa +, och låtarna dom körde ojojoj!!!  ha en trevlig kväll!

ciiao!

Mitt liv denna fredag,

sitter nyvaken med en kopp kaffe, ska snart hoppa i kläderna snöra på mig lite smink och dra mig till arbetet.
slutar 17.00 idag, sen blir det en sväng till kusinerna i sävast eftersom Niklas fyller 7år idag :) sööötnos.
hade tänkt slå en pling till papi sen också om jag kommer ihog så vi kan lägga ett kol på körningen jag ska ju ha kortet snart måste bara börja med teoring snarast! ha en bra dag alltihopa!

ciiao!

Smiink



image168
beställde lite smink iaf,  foundation, concealer och rouge alla från märket bys,
på sidan smink.nu,  hade fått bra recensioner och hur billigt som helst så måste testas iaf!
allt detta gick på ca 230kr inklusive frakten,

ciiao!



Torsdag

arbete idag började 11, och allt har gått mycket bra inte så hemsk mycket att göra men ändå så att timmarna gick rätt fort! skönt det bättre med mycket att göra än ingenting! imorgon blir det också arbete och börjar 10. tror det kommer vara hur lungt som helst mest tårtor som ska hämtas, men det är skönt fredagar är bäst kommer inte så mycket skolungar då och lever om! hihi nä men barnen är fina.
har inte hunnit så mycket mer än det idag middag och duchen sen bara tv tittande, ska nog fortsätta med det ett tag till sen blir det en tidig kväll för mig och sängen! har faktikst postat iväg två utav paketen också, och imorgon blir det åtminståne ett till, nu känner jag lungnet med pengar ett tag men sitter här och velar om jag ska beställa lite make-up? meen får tänka på att det är lääääänge kvar tills lönen kommer så får se!  ha en trevligt kväll allihop!

ciiao!

den 9 april 2008

sitter och tar igen mig efter jobbet kom hem för sisådär en timme sen, hunnit äta mat som jag fick med mig hem skönt att slippa börja med sånt iaf! vart ingen shopping idag på stan men lika bra är vell det,
tjänade i och för sej 200 kr idag av att ge Malin I tre sommar linnen så nu har jag lite att röramig med ett tag tills lönen kommer :). Men seriöst vad är det för väder? vart tog solen vägen jag blir depp när det bara kommer mer och mer snö vill ju ha sommar nu !! det som rör sig mest i mitt huvud nu är sandra 18års party jag vet det är en månad kvar och jag hoppas bara på att snön är bort så jag kan ha min planerande outfitt ;) jag är ute i god tid.
är dessutom valborg snart som jag vart påminnd om i morse av en sötnos, men som planerat ska jag inte göra nånting på valborg men planerna kan ändras vi fåår se !! nu ska jag hoppa in i duchen sen blir det nog tv tittande resten av kvällen, jobb imorgon och fredag!  ha en trevlig kväll allihopa!

ciiao!

på väg ifrån lunchen med emma vart en kyckling sallad Mums, sitter n

på väg ifrån lunchen med emma vart en kyckling sallad Mums, sitter nu på bussen på väg till jobbet åkte på Stägning! Glad för alla timmar som ger pengar :) ha en fortsatt trevlig dag kram Ciiao!

Onsdag

kommer aldrig bli sommar! kan det inte bara sluta snöa, i stokholm springer dom runt med vår jackor och vårskorna i högsta hugg! men för mig blir det minnsann vinterjackan idag ska inte ens chansa på att ta den tunnare, det stormsnöar ute och det är 9 april, brukar det snöa då? vet att i maj brukar det vara rätt bart iaf så vi får hoppas på det. Ska fixa till mig infördagen och sen begemig in till stan idag igen jag vet men finns inte så mycket annat att göra. Luncha med Emma och sen får vi se, forhoppningsvis sätts alla pengar från tradera in idag så jag kan skicka iväg alla packeten kanske imorgon eller ikväll.  ha en bra dag allihopa!

ciiao!


Orange ... ?

Precis målat naglarna i orange fäärg, jag skäms nästan över att köpt och satt på mig den färgen, så mycket somjag klagat på Emma över hennes oranga naglar. Men har tagit mig i kragen och kommmit på att det är riktigt snyggt med Orange iallafall! som sagt stan imorgon sälja ett linne och luncha med Emma, vi har en hel massa att snacka om var skit länge sen vi sågs, minns knappt människan! men imorgon blir det svaller i massor!!!
så ska jag in på gina och se om jag hittar sjalen som jag vill ha svart och blommig! låter som att det kommer bli en toppen dag iallafall .. men nu ska jag hoppa i säng för andra gången ;) Natttiiii

ciiao!


image166image167










fyynd!

vart stan idag en sväng, hade tänkt ta hem den där kjolen jag drömmer om men istället för att lägga alla pengar på den så köpte jag istället en jacka en bh och ett linne för mindre summa:) det kallar jag att fynda!!!
har precis blivit klar med att skicka vinnar mail på Tradera! tjänade in lite slantar där.. närmare 300kr rätt nöjd.
set ut som att de blir en runda på stan imorgon igen, ska sälja ett linne till Malin i, och byta väska med Emma
man ledsnar fort på sina väskor då är det bra att ha en lika väsktokig brud som jag till vän så man får variera lite.
nu ska jag ta en rök och försöka göra mammsen lite gladare hon är fly förbannad nu igen på mig men det är hon ju jämt så ingen nyhet precis hihi...  sen blir det nog sängen för mig.. God natt allihopa!

ciiao!




Tisdag

och tråkigt väder vart tog solen vägen som kikat fram dom senaste dagarna,
har ju fått i mig frukost och ska nu börja göra mig klar för dagen, ska in till stan en sväng möta sandra och shoppa lite kläder. känner att jag kan slösa lite nu när jag får in pengar ikvll eller imorgon från tradera närmare 300 kr:)
camilla ska komma och hjälpa mig att packetera och räkna ut fraktkostnaderna ikväll !! snell milla..
ha en trevlig dag allihopa!

ciiao!

Grattis Mammi

eftersom min kära mor fyller år idag kommer det snart besök igen! Malin är också påväg hit och nu kom hon inklampandes genom dörren hihi.. haft trevligt besök här idag you make me happy! nää om man ska kila och vara social nu kanske. men ha en trevlig kväll allihopa!

ciiao!

Måndag

God morgon sovtutor!
själv har jag inte heller vart vaken speciellt länge, men när moster + man klampade in 10.10 imorse så var det ingen chans att sova längre! hoppade in i duschen och sen suttit och pratat med som ett tag. morgon pigga människor som hunnit hit från boden så tidigt man börjar undra om vi verkligen är släkt.
Mammi fyller år är anledningen till attt dom var här också! så ikväll blir det tårta men hon är ju så tråkig och har inte bjudit nån så får se vilka som dyker upp! nu ska jag göra mig klar för dagen och se vad som händer!

ciiao!

Track 17

Have you ever loved somebody so much it makes you cry
Have you ever needed somethin' so bad you can't sleep at night
Have you ever tried to find the words but they don't come out right

What do I gotta do to get you in my arms, baby
What do I gotta say to get to your heart
To make you understand
How I need you next to me
Gotta get you in my world
Cause baby, I can't sleep

ciiao!

it don't make any difference to me,

åt min favorit till middag i min ensamhet, kyckling med sallad och ost! Malin kom och höll mig sällskap sen men jag lämnade henne liggande i sängen, och begav mig ut på promenix det var hur härligt som helst, musik på höög nivå och rensa ut skallen! det behövdes kan jag lova. Nu har jag precis sett klart FlightPlan har faktikst inte sett den förr och det var en otroligt bra film, så om du inte heller lyckats se den gör det!!
nu är det musik och msn som gäller ett tag sen ska jag hoppa i säng blir en dag i antingen piteå eller luleå stad!
fortsatt trevlig kväll allihopa!

ciiao!

Söndag

Godmorgon och goddag allihop!
för vissa vart det party igår kväll och är trött och sliten idag, men det gäller tyvärr inte mig ;) som tog det lungt igår kväll med film hemma hos sandra med emmelie dennis och john! var sugen på party och var mig påväg där ett tag till bergnäset men tog mig aldrig så lånt, ganska skönt ändå att vara pigg idag och vakna upp hemma i sin mysiga säng!
jag har precis städat hela rummet dammtorkning sugning och skurning hela kööret nu doftar det bara renhet och det är så himla skönt, ska snart hämta in mattan som jag hängt ut på vädring. Malin har vart här och vi har ätit lunch och sen hjälpt till med städningen, ikväll blir det nog bara lungt med tv tittande mys kläder och hela rubbet!
ringde och efterlyste mammi för ett tag sen, hon har inte kommit hem från "krogen" ännu partypingla dääär!
det är tur att nån i den här familjen håller ställningarna (Jag)!

ciiiao!

Fredag/ slit

jobb idag, skulle sluta 2 men kom mig inte hem förren 5, nåja man får tänka pengar! :)
ikväll ska jag göra absolut ingenting, tänkte kanske hoppa in i duschen nu sen bara ta det lungt,
är helt slut i hela kroppen och ont i magen hujja.. imorgon blir det mest troligen staaan vill ha min hängsel kjol
kan inte släppa tankarna på den, nog för att lönen inte kommer fören på vääldigt länge men jag får leva på vatten och bröd tills dess ;) .. nu kommer snart Malinoch ska göra mig sällskap i mitt slappande , Trevlig kväll allihop!

ciiao!

irriterad

sitter och blir upprörd och irriterad för mig själv, pågrund av en massa saker just nu, tillexempel allt jag läst i tidningen om den lilla kaninen tycker synd om den kan inte släppa det. det är konstig just nu för jag fastnar med saker och kan inte släppa dom, tänker fortfarnde på paret idag som skulle förlova sig ioch var och kollade ringar dom var mest troligen muslimska kusiner men tyckte det var sött iaf :)
skulle själv velat kolla efter förlovningsring skulle sitta fint att bara ha den där!
men nu är jag mest upprörd över alla bh ar, finns aldrig dom jag vill ha i min storlek, jag har en hel massa underkläder men nu behöver jag en utan band med silikon kant jaa tror ni man kan hitta en sån i min storlek nope inte det, ska ta mig en sväng på dyyyr affären till veckan och kika får vell offra mig!!!

vill förresten ha hängsel kjolen jag hittade idag fyfan vart kär i den första ögonkastet
och sen när det kom på var jag ju fast! 399:- den är vääärd det verkligen men jag näms inte slänga mina sista slantar dit,

ciiao!

Track 16

kom precis hem vart ner till Malin och färgat hennes hår vart färg och slingor i brun nyans.
fick mig några slingor själv ockås, i luggen vart inte så stor skillnad men lite nyans skiftningar är det skit snyggt enligt mig! vart stan hela dagen, hittat en massajag vill ha men tro det om du vill Marie har blivit SNÅL,
kan bero på att jag inte är lika tät längre som förr när man lade ner sin skjäl i arbetet! pengar är alltid kul men man måste hinna göra sig av med dom också. imorgon blir det jobb för mig iaf över lunchen ska bli riktigt kul var många veckor sen sista pågrund av påskstängt och att jag var ledig i måndags! + att jag ska ha min nya arbets tröja för första gången ;) den är hur snygg som helst skönt att slänga bort dom gammla :)

heej . självklart får du fråga mig en sak Mingla!
vad är det du har på hjärtat?

nu ska jag nog ta en snabb duscha och hoppa i säng så man är pigg och fräsch imorgon!

GODNATTPUSS!
ciiao!

Torsdag

just kommit ur duschen, och ska snart sätta i gång med att fixa mig inför dagen. Men först ska jag riiiiiinga camilla och få upp henne ur sängen, önska mig lycka till lär behövas! hade bestämmt den perfekta outfitten men tyvärr är nog inte vädret överens med mig idag, suuck så får se vad jag snör på mig!
nu har kaffe droppat klart. ha det trevlig dag alihopa!

ciiao!

God natt

hade tänkt mig en tidig kväll, men så vart inte fallet som ni ser, fastnat med mycket annat rätt meningslösa saker som att snoka runt på pixbox och andra bloggar! men nått nytt lär man sig alltid av det också.
nu är det däremot bara msn som gäller med dom andra idioterna som inte fattar att man ska sova på natten, men det är klart vi som inte går i skolan kan ju sova länge på morgonen nog för att jag är uppe rätt tidigt ändå man ska inte sova bort hela dagen bara för att man är slö! Nejnej imorgon blir det ärenden med Camilla inne i stan bla

  • fotografering
  • köpa presenter till våra mammisar
  • hm REA
  • kicks
  • arbetsförmedlingen
  • och säääkert mycket mer!

så blir en fullspäckad dag på stan igen! men finns det nått ställe marie trivs bättre på än just stan?

GOD NATTPUSS
ciiao!

Mumma !!

just ätit, lagade receptet och måste säga att det var gudomligt gott trots bananerna.
brukar inte vara allt för förtjust i banan i mat sen det är nog min nya favvo rätt faktikst! :) ojoj!
nu är emmelie påväg hit blir nog kaffe och bulla som mamma kom hem med! Malin var här tidigare och vi var fruktansvärt sugna på chockladbollar men tyvärr hade vi inge havregryn, så jag snörde ihop mitt eget recept.
bestående av digistiv smulor och alldeles för mycket kaffe, så platta bollar med chockladströssel, tyvärr smakade det inte allt för gott, men dom ligger kvar i frysen för säkerhetskull ;)

ikväll är det dessutom unga mödrar kl:19,00 på kanal 5. det ska ses tycker det är fruktansvärt bra och hoppas snart befinna mig i den situationen själv!!!

ciiao!

Onsdag

God morgon, eller är vell närmare lunch nu! Men för mig har dagen precis börjat, ätit en frukost med mammi som bestod av kokt ägg baguett bröd med ost och te till! det är inte ofta man får i sig så mycket på en morgon.
skulle in till stan och göra massa ärenden med Camilla men henne får jag inte tag på så verkar som att det blir att stanna hemma iaf. rätt skönt kände verkligen inte för att åka in till stan idag, fast det finns så mycket jag vill köpa!
Malin och Emmelie slutar snart kanske ber dom komma på besök får se,

idag hade jag tänkt laga ett recept som jag hittat på mariamelles blogg,
bestående av kyckling pasta och banan? mååste provas iallafall..

ciiao!

feels good anyway!


I was your girl
Gave you my world
My everything
But you wouldn´t see

I had your back
I backed you up
Whatever I did
Was never enough

Just you
You
That's all you ever thought about
You
You
No one matters like you do
What goes around comes around
You should know by now

ciiao!

Tävling!

image163

var med och tävla om ett par snygga jeans från http://www.byconcept.se  på http://kellybellybutton.blogg.se/
Lycka till allihopa! men jag kommer vinna hihi! :)

ciiao!

Höst med nya färger.

just färgat håret, till en mörkare brun nyans ser lite höst aktgt ut måste jag säga!
väntar nu på att det ska torka nogorlunda så ska jag sätta i mitt kära löshår igen det matchar perfekt nu :)
vill ha tillbaks mitt långa hår och får det snart på ett kik !
vart stan idag med camilla skulle göra en massa ärenden men inte ett ändå han man med, men vart en sväng till skolan iaf, och hämtade papper åt henne om folkhögskolan, imorgon ska vi in till stan igen då blir det att ta fotografier till ansökan och så ska jag shoppa lite som jag ångrar jag inte gjorde idag!!
som mina nagelack tup topp linnen och en bh ! kommer bli toppen.

fått nya jobbar tider nu också, så från nu jobbar jag lunchen på fredagar,
och sen kommer jag få lite strö tider här och där hoppas det blir endel behöver verkligen få jobba lite nu.
vet redan nu att jag kommer få jobba rätt mycket under april och maj!
nu ska jag kila till malin och umgås med henne och camilla! Malin tönt , Camilla cooling, och jag bimbo? skulle tro det stämmer rätt bra på allthop ;)

ciiao!

Äntligen !

äntligen kan man blogga här igen :) för er som inte sett det så har jag skrivit av mig lite på min andra blogg medans. http://jagmariel.bloggagratis.se /!

har hänt en hel massa nytt, ska försöka sammanfatta endel.
hittade då min älsklingsklänning för mina checkar på hm :) blir nästa party det!
sen var det nog den bästa festen på länge i fredags att det kan vara så kul i gammelstad det trodde man inte;)
och igår var jag och tatuerade mig med jessica, vart en ny för mig på ryggen!

nu sitter jag och försöker få liv i camilla jag vill ha med henne på viktiga ärenden idag
men antingen sover hon vell ännu eller så är hon kanske i skolan? kan det vara möjligt hih
fyllt i lite papper om folkhögskolan nu måste fixa foto och skriva om mig själv och min syn på framtiden det är där jag behöver camilla som ska göra samma sak! ska ta mig en kaffe slurk nu och sen börja göra mig klar och fara in mot stan och arbetsförmedlingen!

image162
så ser nya tatueringen ut kankse kommer en real bild senare men det har jag inte hunnit med!
tecknena betyder. Man lever bara en gång!    så sant som det är sagt enligt mig!

ciiao!

RSS 2.0